Go Back
Udskriv
Opskriftsbillede
Noter
Smaller
Normal
Larger
Bruschetta
Print opskrift
Pin opskrift
Del på Facebook
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
10
minutter
min
Ret
frokost
Køkken
Italiensk
Ingredienser
4
skiver
Ciabattabrød
, eller boller
250
gram
San Marzano cherrytomater
2
spsk
Olivenolie af god kvalitet
2
fed
Hvidløg
1
håndfuld
Frisk Basilikum
1
tsk
Citronsaft
1/2
tsk
Flagesalt
Fremgangsmåde
Hæld olivenolie i en lille skål og pres hvidløg i
Skær hver tomat i 4 aflange både, som deles 3-4 gange på tværs
Hak Basilikumbladene groft og bland dem med tomatstykker, citronsaft og salt
Med en bagepensel smøres oversiden af brødene generøst med olien
Bag brødene i ovnen på 200 grader varmluft i 3-4 minutter til overfladen bliver sprød og kanterne begynder at tage farve
Anret skiverne på et fad med en spiseskefuld tomatstykker på og server straks
Noter
Du kan også servere tomaterne ved siden af og lade gæsterne selv anrette brødet med tomat blandingen
Ud over
Ciabattabrød
, passer
surdejsflute
perfekt til Bruschetta