Forvarm ovn til 180 grader
Smør en bradepande med smør
Mix Ricotta osten med halvdelen af Pecorino osten, havdelen af det hakkede basilikum og det hele æg + æggeblommen i en røreskål
Krydder med salt og peber og rør det grundigt sammen med en ske
Skær tomaterne over på langs
Anret halvdelen af tomaterne i bunden af bradepanden med den skårne side opad og stænk med olivenolie, salt, peber og resten af de hakkede basilikumblade
Drys halvdelen af det tilbageværende Pecorino ost over
Fyld osteblandingen i Cannelloni-rørene med en teske og læg dem i ét lag over tomaterne i bradepanden
Krydder med salt og peber og stænk med olivenolie. Fordel Mozzarella over rørene
Dæk med resten af tomaterne med den skårne side nedad og drys lidt af Pecorino osten over
Stænk med resten af olivenolien og drys let med salt og peber
Dæk med alufolie og bag Cannelloni retten i 20 minutter
Fjern alufolien og drys det sidste Pecorino ost over og bag uden alufolie til osten er gylden (ca. 20 minutter)
Serveres varm. Velbekomme!