Disse brownies får dine tænder til at løbe i vand. Det er en af mine yndlingsopskrifter på brownies og det bedste af det hele er, at de er sunde. De er antiinflammatoriske, uden raffineret sukker, glutenfri og laktosefri. Bare en lille advarsel, de er svært vanedannende.
Skyld bønnerne godt i vand og lad dem dryppe af i en si
Kom bønnerne i en foodprocessor eller blender sammen med banan og honning og blend dem godt
Tilsæt kakaopulver, æg, bagepulver og salt
Hak nødderne groft og vend dem i dejen
Hæld dejen i et ovnfast fad med bagepapir og bag den midt i ovnen i ca. 20 minutter
Hak den mørke chokolade og læg den ovenpå kagen imens den stadig er varm. Når chokoladen er smeltet, så pynt kagen med pekannødder.
Noter
Kagen kan sagtens nydes varm, men den smager tusind gange bedre dagen efter, hvis den har fået lov til at stå i køleskabet og sætte sig.Den kan holde sig i 1 uges tid på køl og den er fryseegnet.