Kødet skæres i 2 cm stor tern
Løgene hakkes fint
Skær peberfrugterne i meget små tern
Steg løg og peberfrugttern ved næsthøjeste varme til de er gyldne
Tilsæt knust kommen og hvidløg og steg kortvarigt
Tag gryden af varmen og rør paprika i
Vend kødet i olien, tilsæt et 1/2 glas vand, og krydr med salt
Lad det simre under låg ved svag varme i 20 minutter. Tilsæt vand undervejs, hvis nødvendigt
Skær rodfrugterne i 1 cm tern og tomaterne i kvarte
Tilsæt grøntsagerne og hæld 1 1/2 liter vand ved
Mens det simre videre, skrælles kartoflerne og skæres i 3cm tern
Når kødet er mørt, tilsættes kartofler og det koges videre i 7-8 minutter til møre
Serveres med godt rustikt brød til (må gerne dyppes i suppen)