Spansk omelet (Frittata) findes i mange variationer. Det som kan være lidt udfordrende er, at man midtvejs skal vende den på stegepanden, ofte til stor frustration, når det meste af det ligger på gulvet. Her er en meget nemmere opskrift på spansk omelet med tomat, som skal bages i ovnen. Ultimativ comfort food, som smager lige godt, kold som varm Velbekomme
Rør piskefløde med det hakkede løg, Parmesan ost, røget paprika og Basilikumblade
Rør ægge og flødeblandingen sammen
Anret tomatskiverne i bunden af fadet og drys med salt, peber og rasp
Hæld æggene over og bag i ovnen i ca. 25 minutter, eller akkurat til omeletten bliver fast (mærk på midten, som altid er den sidste del der bliver færdig)
Vend den på en stor flad tallerken og lad den hvile i 5 minutter inden servering
Noter
Hvis man ikke bryder sig om den røgede smag fra paprika, er 1 tsk. almindelig paprika, eller Timian et godt alternativ. Velbekomme!