Denne opskrift er min mormors. Hun lavede den igennem hele min barndom og hun brugte altid cremen som råcreme til frugtsalat også. Hun lavede den uden brug af en ismaskine og den er virkelig nem at lave.
Hæld æggehvider op i en skål og pisk dem helt stive
Hæld æggeblommer og sukker i en anden skål og pisk dem til en luftig æggesnaps
Hæld piskefløden i den 3. skål og pisk den til en luftig flødeskum
Vend forsigtig æggesnapsen i æggehviderne. Pas på med at røre for meget rundt, så ødelægger man æggehviderne
Vend forsigtigt flødeskummet i massen
Smag til med vaniljesukker
Hak chokoladen og tilsæt den i ismassen
Hæld ismassen i en form og sæt den i fryseren, indtil den er frosen.
Noter
Isen kan også laves på en ismaskine, men den smager ligeså godt uden. Du kan evt. røre rundt i ismassen et par gange imens den er i fryseren, så alt chokoladen ikke lægger sig i bunden.Andre forslag til variationer:Revet marcipanHakket hasselnødder, valnødder eller mandlerRevet kokosmelM&MNutella